Utlevelser
Bedrift Privat Om Utlevelser Referanser Forespørsel


Hovedside
Klatrekurs
Klatreaktiviteter
Taubane
Utdrikningslag
Tandemhopping
Seilturer
  Bursdag  
Villmarksopplevelser
Guidede turer
Kurs
ToppturCamp
Sidekart
Kontakt oss


Bursdag

Vi har et stort utvalg av aktiviteter og arrangementer som passer for bursdag feiring. Under har vi listet opp de av våre opplevelser vi synes passer godt i en bursdag.
I tillegg til disse selvstående aktivitetene og arrangementene kan vi sette sammen pakker av de ulike opplevelsene. Vi tilbyr også overnatting i lavvo og hytter.

Les utalelser fra private feiringer og bursdager ...

Aktiviteter og arrangementer


Taubane

Sentralt i Nordmarka har Utlevelser en taubane over et vann i naturskjønne omgivelser. Vi rigger også opp taubane ved andre lokasjoner ved spesielle arrangementer.
Stedene vi benytter for taubanearrangement er spektakulære og ligger i naturskjønne omgivelser og deltagerne får sveve over vann. Følelsen i det du forlater kanten, for så i neste sekund å befinne deg hengende i det blå mange meter over avgrunnen, kan naturlig nok ikke beskrives. Selv om det er langt ned er det trygt å ta seg over, hengende under tauene i en helkroppsele.

Les mer...

Rappellering

Rappellering er en teknikk som brukes for å komme seg ned fra fjellet ved å fire seg ned på tauet ved hjelp av en bremse som er koblet inn i selen. Under rappelleringen må du ta steget over kanten, stole på seg selv og utstyret og fire seg nedover i luftige omgivelser.


Vi legger dette opp som en opplevelse og tar dere med til en luftig og fin rappell på naturskønne områder.


Seiling og klatring

Hva med å ta med hele laget i vår Colin Archer seilskute og tilbringe dagen med seiling og klatring.
Etter en seiltur fra f.eks. Aker Brygge ankerer vi opp ved en sjøvegg og dere får være med på en klatretur til toppen av veggen kyndig veiledet av våre klatreinstruktører. Deretter blir det en rappell ned og seiling tilbake til utgangspunktet.

Les mer...


Samarbeidsøvelser/teambuilding

Under utdrikningslag er det ofte 3 grupper mennesker (barndomsvenner, studievenner og arbeidskollegaer) som møtes for første gang. Våre samarbeidsøvelser/ teambuilding er en fin måte å koble disse gruppene sammen og bli bedre kjent.


Villmarksopplevelser

Ønsker du å ta med alle ut i villmarken og tilbringe tid sammen i kano, rundt leirbål og overnatte i lavvo? Vi har alt nødvendig utstyr (kanoer, lavvoer og annet nødvendig utstyr), og tilrettelegger for et slikt arrangement. Vi tilbyr ofte tilleggsaktiviteter som taubane, rappellering, samarbeidsøvelser mm.

Les mer...


Seilturer i Colin Archer

Ønsker dere en rolig dag i vår Colin Archer seilskute? Ta med hele bursdaglaget i seilskuta og nyte sjølivet med mat og drikke på Oslofjorden. Vi henter dere på Aker Brygge eller annet ønsklig sted i indre Oslofjord. Etter en dag på sjøen returnerer vi tilbake til utgangspunktet.

Les mer...


Isklatring og rappellering ned foss

Dette er en vinteraktivitet som vi gjør i januar, februar og mars. Vi legger opp dette slik at alle får prøve å rappellere ned fossen først, og deretter får den som skal drikkes ut prøve å klatre is på topptau kyndig veiledet av våre klatreinstruktører.


Introduksjon til klippeklatring

Vi tar dere med til et klatrefelt og gir dere en introduksjon til klatringens mysterier. Vi tilpasser opplegg og varighet etter gruppens ønsker og kunnskaper.


Opplevelse i klatreveggen

Vi legger dette mer opp som en opplevelse og ikke som et kurs. Varighet ca 4 timer Momenter som dere vil oppleve:
  • - Klatring på topptau
  • - En liten klatretur
  • - Rappellering


Tandemhopp i fallskjerm

Ønsker du at den som skal drikkes ut skal få et tandemhopp i fallskjerm?
Vi tar med han/henne opp til 12000 fot og lander der dere har selskapet (nærmeste fotballbane, hage el.l). Vi filmer hele seansen (forberedelsene til hoppet, utspranget, det frie fallet og landingen), og viser dette etter landing. På denne måten kan alle være med på opplevelsen.

Les mer...


Ta kontakt for priser og ved ønske om mer informasjon.


Send forespørsel
Gå tilbake til startsiden
Sideoversikt

Tips en venn om denne siden

Kommentar:

Din mottagers E-post:

Ditt navn:

Din e-post:

 
     Utlevelser: tlf 47 64 50 00 , Fax: 98 37 98 00, E-post: post@utlevelser.no