Utlevelser
Bedrift Privat Om Utlevelser Referanser Forespørsel


Om Utlevelser
  Instruktører  
Ekspedisjoner
Samarbeidspartnere

Gavekort?


Instruktører/veiledere

Vi benytter oss av svært dyktige instruktører og veiledere som har bred erfaring og bakgrunn. Våre instruktører har erfaring fra læreryrket, forsvaret, friluftveilednig, arrangement/aktiviteter/teambuilding mm. for Utlevelser og andre aktører. Blandt våre instruktører er det kompetanse innen spesialpedagogikk, psykologi, friluftsveiledning, teamutvikling, planlegning og gjennomføring av ekspedisjoner mm.

Vår bedriftsfilosofi er å tilby våre kunder de beste Utlevelser-"Utendørs opplevelser" levert av markedets beste og mest kompetente instruktører og veiledere. Under er et knippe av våre instruktører og veiledere presentert.

Per Kristen Gisleberg


Per Kristen Gisleberg.

Per Kristen er idrett- og friluftslivslærer på videregående skole. Utdanning fra Pedagogisk Høyskole, Forsvaret og Norges Idrettshøgskole. Han har diverse kurs og allsidig erfaring i breferdsel, klatring, randonné, skred, seiling, kano og generelt friluftsliv. Kunnskaper om biologi og geografi deler han gjerne med andre. Per Kristen ynder å arbeide med arrangementer hvor det kreves flyt. Teambuilding og utvikling av individet i gruppeprosesser er et av hans store interessefelt.

Lars Helgaker


Lars på tur over Grønland.

Lars er utdannet Fjellkursleder. Fjellkursleder er den høyeste sertifisering innen utdanning i norske høyfjell. Han er utdannet på det høyeste nivået som klatreinstruktør og breinstruktør, i tillegg til å være instruktør innen skred, ski/offpiste og overlevelse sommer og vinter. Han har lang erfaring med tilkomstteknikk/arbeid i høyden og bruk av klatreutstyr og metoder for å løse vanskelige arbeid i høyden.

Han er erfaren fjellklatrer med bred bakgrunn innen både skarpklatring og storveggklatring, samt lang erfaring innen alpine fjellturer både sommer og vinterstid. Han har deltatt og ledet flere klatreekspedisjoner og andre typer ekspedisjoner.

Lars sitter i DNT Fjellsport sin kurs og instruktørkomite som blant annet jobber med å sette opp turer og kurs, valg av rett type instruktør til de ulike føringene/kursene, HMS og sikkerhet innenfor fjellsport, utvikling av metodesett for bre og klatring.

Lars er utdannet sivilingeniør, og har tatt Master of Management programmet "Teamledelse og lederteam" på Handelshøyskolen BI. Med påbygning innen pedagogikk og solid instruksjon-/undervisningserfaring. I tillegg er han befalsutdannet med spesialisering innen jegertjeneste.

Som fallskjermhopper har han lang erfaring med over 1000 fallskjermhopp, frittfall fotografering og demonstrasjonshopping.

Erik LiaklevErik har årelang erfaring fra kurs og foredragsvirksomhet, både for privat og offentlig sektor. Utdannet i forsvaret som sanitetsoffiser og 12 års erfaring fra politiet . Lang erfaring fra teambuilding i praksis. Utdannet leder med formalkompetanse innenfor alle ledelsesfelt.

Har begge beina plantet på jorda og mener at det mest verdifulle man kan gjøre, er å være ute i norsk natur, uansett vær.

Innehar kompetanse til å instruere i alle typer overlevelseskurs i naturen,sommer og vinter. Førstehjelpsrelaterte kurs i felt. Gruppeutviklingsoppgaver. Coachingveiledning- individ og gruppe.

Tormod Anmarkrud


Tormod svever over Oslo med tandempassasjer.

Tormod er en erfaren fallskjermhopper med mer enn 13 års fartstid i sporten. Han har 1500 vanlige fallskjermhopp og 300 tandemhopp. Tormod er vår tandempilot og tar med deg på en luftig og trygg opplevelse du sent vil glemme. Han har også gyldige sertifikater for å utføre demonstrasjonshopping og erfaring innen parasailing.Tormod er utdannet spesialpedagog og aktiv innen revy og underholdning.

Aslak Prestbakmo


Aslak på topptur i Toubkal i Marokko.

Aslak er født og oppvokst i Troms og har master i idrett og friluftsliv fra Norges idrettshøgskole. Aslak er breinstruktør, skiinstruktør og kan ta på seg å holde skredkurs. Han har erfaring fra mange og lange vinterturer med ski (blant annet har han krysset Norge på langs på ski) og hundespann. Aslak har også erfaring innen fjellklatring sommer og vinter i tillegg til å være en aktiv kajakk og kano padler. Han har også mellomfag i Psykologi. Aslak har ledet og deltatt i flere ekspedisjoner.


Jarle Bø


Jarle under brevandring.

Jarle er en erfaren fjellklatrer innen både skarpklatring og storveggklatring. Jarle har også lang erfaring innen bre og har blandt annet jobbet som sikringsleder for sommerskisentret på Stryn. Han har flere års erfaring fra Røde kors både innen bre og klatring. Jarle har også erfaring innen isklatring og alpine turer sommer og vinter.

Trude Bø


Trude under brevandring.

Trude er utdannet spesialsykepleier og har lang erfaring innen klatring i fjell og is. Hun er også aktiv innen alpine turer.
Send forespørsel
Gå tilbake til startsiden
Sideoversikt

Tips en venn om denne siden

Kommentar:

Din mottagers E-post:

Ditt navn:

Din e-post:

 
     Utlevelser: tlf 47 64 50 00 , Fax: 98 37 98 00, E-post: post@utlevelser.no