Utlevelser
Bedrift Privat Om Utlevelser Referanser Forespørsel


Hovedside
Teambuilding
  Arrangementer  
Kick off
Taubane
Klatreaktiviteter
Villmarksopplevelser
Seiling og klatring
Guidede turer
Adkomstteknikk
Julebord
Sidekart
Kontakt oss

Gavekort?

Arrangementer

Utlevelser arrangerer og tilrettelegger alle typer arrangementer. Gjennom vårt nettverk av instruktører/veiledere samt våre samarbeidspartnere kan vi stå for infrastruktur, opplevelser/aktiviteter, servering og forpleining i forbindelse med ulike arrangementer. Vi syr sammen totale opplegg der utendørs opplevelser integreres i arrangementet.

Les uttalelser fra kunder ...


Eksempel på arrangementer

Sommerfest / Maritime arrangement

Under flere av våre sommer arrangement har vi leid en øy i Oslofjorden. Under ser du bilder fra et større sommer arrangement for Microsoft der vi var totalleverandør av arrangementet og stod for bl.a. aktiviteter, befraktning med båt, mat og servering.

Les uttalelsen fra Microsoft ...Sommerarrangement for Microsoft i regi av Utlevelser.

Andre typer arrangementer:
 • Teambuilding: Under våre teambuilding arrangementer legger vi opp til utendørs øvelser der diskusjoner, forhandlinger, og spørsmål dukker opp under løsning av oppgavene. Deltagerne må komme frem til en felles plan for løsning av oppgavene. Les mer...
 • Utfordrings-arrangementer: Under våre utfordringsarrangement legger vi til rette for spenstige aktiviteter som taubaner, rappellering, klatreaktiviteter mm. Dette er ikke teambuilding, men aktivitetene må i hovedsak løse i fellesskap av gruppen. Les mer...
 • Julebord: Vi arrangerer julebord i lavvo med tilleggsaktiviteter. Les mer...
 • Kulturarrangementer: For å skape en spesiell atmosfære benytter vi oss av lokaler og omgivelser som gir en kulturell opplevelse. Les mer...
 • Villmarksarrangement: Ønsker dere en smak av villmark under arrangementet tilrettelegger vi for dette.Les mer...
 • Mobile teltarrangementer: Ved hjelp av fasiliteter som mobile telt, mobilt kjøkken, toaletter mm kan vi gjennomføre arrangementer nær sagt hvor som helst.

Utfordringsarrangementer

Utlevelser - "Utendørs opplevelser" gjennomfører spenstige arrangement der utfordringer og opplevelser er i fokus.
Utfordringer
Opplevelser
Trygghet

Utfordrende aktiviteter


Under våre utfordringsarrangement legger vi til rette for spenstige aktiviteter. Dette er ikke teambuilding, men aktivitetene må i hovedsak løse i fellesskap av gruppen.

Les uttalelser fra kunder som har deltatt på Utfordringsarrangementer...


Vi har et stort utvalg av utfordrende aktiviteter. Flere av disse aktivitetene kommer fra klatremiljøene og brukes i fjellredingstjenesten.

Trygghet

Sentralt i våre utfordringsarrangement er trygghetsfølelsen. Våre erfarne veiledere sørger for at det skapes trygget i gruppene slik at deltagerne tør å engasjere seg og utfordringen blir en lek.

Under klatreaktiviteter bruker vi svært kompetente og godkjente klatreinstruktører.

Eks. på utfordringer

Vi har et stort utvalg av utfordrende aktiviteter som vi gjør ute i naturen. Oppgavene tilpasses gruppen og dens forutsetninger og ønsker.

”Det skjeve tårn”

Gruppa bygger sammen et tårn av kasser. Byggmesteren sikres av klatretau og de andre deltagerne i gruppa hjelper ”byggmesteren” med konstruksjon av tårnet.

Her må det legges en god plan og gruppa må støtte byggmesteren som må stole på ”byggverket”. Noen ganger har grupper bygget tårn på 10 meter før byggverket kollapser.

Taubane / Tyrolertravers


Vi rigger til taubane over vann eller andre hindringer. Dette er en spennende utfordring der deltagerne får en følelse av å fly over hindringen godt sikret i spesialutstyret vi bruker.

Ofte lar vi gruppene lage sin egen taubane på bakgrunn av våre modeller. Våre instruktører evaluerer og utbedrer taubanen før deltagerne prøver den.

Simulert reding

Ved hjelp av taljer, trinser, klatretau og annet klatreutstyr skal gruppene heise en gjenstand. Har må gruppa være problemløsende og komme frem til en felles.

Mål for utfordringene


Vi ønsker å gi deltagerne gode opplevelser som spriter opp kursdagen/arbeidsdagen el.l. Målet for våre utfordringsarrangementer er:
 • Deltagerne skal bli bedre kjent med seg selv og sine kollegaene.
 • Løse oppgaver sammen i grupper.
 • Bryte grenser.
 • Oppleve spennede aktiviteter sammen.
 • Ha det gøy med utfordrende aktiviteter under trygge rammer .
Under er det bilder fra et utfordringsarrangement for NorEngros AS.

Les uttalelsenr fra kunder ...

Utfordringsarrangement for NorEngros AS i regi av Utlevelser.

Villmarksarrangement

Under våre villmarksarrangement gir vi deltagerne smak av villmark. Vi tilrettelegger et komplett opplegg med mat, overnatting (lavo eller hytter), kanoer og utstyr samt aktiviteter og opplevelser.

Under er det bilder fra et villmarksarrangement for DnbNOR ASA i Østmarka. Under arrangementet fikk deltagerne padle med kano, praktiske utendørs teambuildingøvelser, rappellering ned en klippe og ned i kanoene, servering av villmarksmiddag på en liten øy og overnatting i lavo.

Les uttalelser fra kunder ...

Villmarksarrangement for DnBNOR ASA i regi av Utlevelser.

Kulturarrangement

Under kulturarrangementer benytter vi oss av lokaler og omgivelser som har en spesiell atmosfære og gir en kulturell opplevelse. Under ser du bilde fra et teambuildinsarrangement for Hamworthy der vi la middag og deler av teambuilding seansen til omgivelser som gir en kulturell opplevelse.

Les uttalelser fra kunder ...

Send forespørsel
Gå tilbake til startsiden
Sideoversikt

Tips en venn om denne siden

Kommentar:

Din mottagers E-post:

Ditt navn:

Din e-post:

 
     Utlevelser: tlf 47 64 50 00 , Fax: 98 37 98 00, E-post: post@utlevelser.no