Utlevelser
Bedrift Privat Om Utlevelser Referanser Forespørsel


Hovedside
Teambuilding
Arrangementer
Kick off
Taubane
  Klatreaktiviteter  
Villmarksopplevelser
Seiling og klatring
Guidede turer
Adkomstteknikk
Julebord
Sidekart
Kontakt oss

Gavekort?

Klatreaktiviteter

Vi tilbyr følgende typer klatreaktiviteter:
Les uttalelser fra kunder som har deltatt på klatreaktiviteter...

Vi tar med grupper på klatreaktiviteter og gir dere vertikale opplevelser og utfordringer etter ønske. Klatreaktiviteter kan vi arrangere som en separat aktivitet eller som en del av et arrangement/annen aktivitet (f.eks. i forbindelse utfordringsarrangement, aktivitet under seiling mm).

Våre klatreinstruktører er godkjente fra Norges Klatreforbund og under aktivitetene er dere dekket av vår ansvarsforsikring.

Klatring

Vi tilbyr innføring og opplæring i klatring for grupper i et sikkert miljø med dyktige klatreinstruktører

Les uttalelser fra kunder som har deltatt på klatring...

Rappellering

rappellering er en populær aktivitet som vi ofte bruker som en del av aktivitetene under teambuilding og andre arrangementer. Dette er en utfordrende aktivitet der deltagerne må stole på seg selv og ta steget over kanten.

Les uttalelser fra kunder...


Taubane/tyrolertravers

Sentralt i Nordmarka har Utlevelser en taubane over et vann i naturskjønne omgivelser. Vi rigger også opp taubane ved andre lokasjoner ved spesielle arrangementer.

Les uttalelser fra kunder...Full fart over vannet i taubanen.

Tyrolertravers er en horisontal forflytning i en fjellvegg, over et juv eller andre hindringer. Opprinnelig kommer metoden fra Dolomittene i Syd-Tirol, derav navnet. Der kastet de tauet som lasso fra en fjellknatt til en annen. Var avstanden kort satte de seg skrevs over tauene og dro seg over. For lengre forflytninger hang man i armere med det ene beinet over tauet. Da var sikringstau og en kort sikringsslynge viktig, forståelig nok.


Deltageren har forlatt kanten og svever over vannet.

I dag er metoden betydelig videreutviklet og brukes blant annet i den Internasjonale Alpine Fjellredningstjenesten, Norge inkludert. Taubanen rigges ved hjelp av statiske tau, taljetrinser, slynger, karabinere og annet sikkerhetsutstyr.

Taubanen vår går over vannet i en fin og luftig ferd på ca 100 meter og gir deltagerne en følelse av å sveve over vannet. Følelsen i det du forlater kanten, for så i neste sekund å befinne deg hengende i det blå mange meter over avgrunnen, kan naturlig nok ikke beskrives. Selv om det er langt ned er det trygt å ta seg over, hengende under tauene i en helkroppsele.

Vi rigger til taubanen på flere ulike måter avhengig av hvilke utfordring deltagerne ønsker.

Klatrekurs

Utlevelser arrangerer klatrekurs for nybegynnere og viderekommende. Disse kursene holder vi både for privatmarkedet og bedriftmarkedet. Når vi holder disse kursene for bedrifter så tilpasser vi de slik at det blir et arrangement som er tilpasset gruppen slik at alle får utbytte og det blir en team byggende aktivitet.

Les uttalelser fra kunder som har deltatt på klatrekurs/klatrearrangementer...Send forespørsel
Gå tilbake til startsiden
Sideoversikt

Tips en venn om denne siden

Kommentar:

Din mottagers E-post:

Ditt navn:

Din e-post:

 
     Utlevelser: tlf 47 64 50 00 , Fax: 98 37 98 00, E-post: post@utlevelser.no